Bransjekatalogen på nettet

Bransjekatalogen ble etablert av Småkraftforeninga tidligere i år. Den kom da ut i papirversjon. Nå har vi også lagt hele katalogen ut på nettsida vår. Ved å klikke deg inn på Bransjekatalogen til venstre på denne sida, finner du en oversikt over de fleste aktørene innen bransjen. Aktørene er oppført i ulike kategorier, offentlige etater, private organisasjoner, utstyrsleverandører og tjenesteleverandører. På den måten bør det være enkelt å finne fram.

Dette bør gi utbyggere flere valgmuligheter i arbeidet med å finne en god løsning for sitt småkraftverkprosjekt. Samtidig håper vi at katalogen er til hjelp for alle som jobber innenfor fagfeltet. Vi får stadig spørsmål på hvem som kan anbefales når det gjelder å bistå i utbygging. I den sammenheng er det naturlig å henvise til Bransjekatalogen. Småkraftforeninga har ikke resurser til å drive noen form for kvalitetskontroll av de som står oppført. Vi understreker derfor at hver enkelt må sjekke referanser hos bedriftene de ønsker å engasjere.

Dette er første utgave som er blitt gitt ut og vil gi en oversikt over de fleste aktørene men vi garanterer ikke at vi har fått med alle. Vi legger derfor opp til at oversikten ajourføres fortløpende. Forslag til organisasjoner og firmaer som bør med i katalogen kan sendes til Småkraftforeninga sin nettredaktør Mikkel Aanderaa, e- post: mikkel@varmevoll.no

Prosjektet med denne utgivelsen er støttet av Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) og oppføringen koster ikke deltakerne noe. Ønsker man derimot å ha en link direkte til hjemmesiden betaler man en månedlig beløp.