Erling Kjekstad kommenterer skattesmellen

Politisk redaktør i Nationen Erling Kjekstad oppsummerte i gårsdagens Nationen (27/11-07) på en fortreffelig måte hvor vanskelig og betent skattesmellen for småkraftverkene har vært innad i Regjeringen og da først og fremst mellom SP og SV.

Kjekstad peker på at samarbeidsforholdet mellom disse to regjeringspartiene nå ikke er den beste for å si det forsiktig. Han spår, uten stor risiko skulle det vise seg, at saken vil bli grundig debatert i finansdebatten, noe den da altså ble.

Regjeringspartiene hadde mer enn nok med å forsvare seg, og brukte formuleringen om at de skal se på saken i revidert nasjonal budsjett som stort sett eneste svar på all kritikken.

Les hele Kjekstad sin kommentar her: http://www.nationen.no/meninger/kommentar/article3151542.ece