Sett av 26. og 27. mars 2008

Småkraftforeninga inviterer Småkraftforeningas medlemmer, støttemedlemmer, fallrettighetseiere, kraftverkseiere, politikere og en samlet leverandørbransje til det viktigste småkraftarrangementet i 2008, nemlig Småkraftverksmessa 2008. Småkraftverksmessa, fagseminaret og årsmøtearrangementet blir avholdt på Clarion Hotell Oslo Airport (Gardermoen) 26. – 27. mars 2008.

Som tidligere blir det en bredt anlagt to dagers fagseminar med aktuelle temaer og en stor leverandørutstilling hvor ulike firmaer innen rørgater, turbiner, konsulenttjenester og finansiering presentere seg og sine produkter. I tillegg avholdes Småkraftforeningas årsmøte.

Småkraftforeningas årsmøtearrangement med seminar og kraftverksmesse har utviklet seg til å bli Norges i særklasse største og viktigste møteplass for en samlet småkraftbransje. Selv om programmet ikke klart, vil 2008 messa samle profilerte energipolitikere og toppbyrokrater fra forvaltningen samt kvalitetsforedragsholdere fra hele landet.

Interesserte utstillere bes kontakte Trond Ryslett for nærmere informasjon: trrys@tussa.com. Påmeldning og booking av overnatting kan gjøres fra 9. januar 2008. Informasjon om påmelding, booking mv. kommer i Småkraft-Nytt og på vår hjemmeside: www.kraftverk.net .

Sett av datoene allerede nå for dette vil du ikke gå glipp av!