Husk påmeldingsfristen til Småkraftverksmessa

Påmeldingsfristen til årets Småkraftverksmesse den 26. – og 27. mars er flyttet til fredag 14. mars kl 1200. Dette skyldes at Småkraft-Nytt – som innneholder mye messestoff – er blitt forsinket. Vi håper imidlertid at allle får Småkraft-Nytt i løpet av dagen (12. mars).

Årets messe vil sette flere rekorder, blant annet med i antall stands. Det vil være om lag 50 stands hvor HELE bransjen viser seg frem. Dette blir en unik mulighet til å knytte kontakter og orientere seg i markedet.

I tillegg kan vi skilte med årets toppmøte blant våre folkevalgte energipolitikere. Alle partiene er representert med sine toppfolk. Og som kjent toppes det hele med at Olje- og energiministeren Åslaug Haga er hovedtaler onsdag.

Foredragsholderne er som vanlig hentet fra øverste hylle. Onsdagen er viet næringspolitiske rammevilkår, mens torsdagen er mer praktisk anlagt og er rettet mot dem med konkrete utbyggingsplaner.

Vel møtt!