Småkraftverksmessa setter nye rekorder

I morgen starter det som trolig er verdens største småkraftverksmesse. Over 400 er forhåndspåmeldte til arrangementet, og trolig vil nærmere 450 småkraftinteresserte delta på messa. Over 50 utstillere vil presentere hele bransjen og dette blir en unik mulighet til å orientere seg i markedet.

Olje- og energiminister Åslaug Haga blir hovedtaler onsdag, og det blir spennende om hun kan "lekke" fra sertifikatforhandlingene med svenskene i morgen. Vi garanterer også stort engasjement og høy temperatur under paneldebatten som starter kl 1500 i morgen. Norges topp-energipolitikere setter hverandre i stevne, og vi håper å få noen avklaringer på flere av de sentale næringspolitsiske sakene som Småkraftforeninga har jobbet med de siste årene.

Alle småkraftinteresserte bør derfor ta turen til Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen i morgen og torsdag.

Vel møtt!