Småkraftmessa 2009 i Ålesund

Den 18. og 19. mars arrangeres det som trolig er verdens største småkraftmesse. Årets messe er lagt til Rica Parken Hotel i Ålesund. Nytt av året er at alle får tilbud om gratis kurs som tar for seg bygging og drifting av småkraftverk fra A til Å. Kurset starter den 17. mars, og avsluttes 18. mars. I tillegg inneholder messa en stor leverandørutstilling, to dagers fagseminar med de beste foredragsholderne i Norge på hvert sitt område, samt en politiker debatt.
Årets hovedtaler er Ketil Solvik-Olsen (Frp) som sitter i Stortingets Energi- og miljøkomite. Han er en av Norges mest aktive energipolitikere. I tillegg til Solvik-Olsen vil Erling Sande (SP), Terje Åsland (Ap) og Marius Holm (nestleder Bellona) delta i paneldebatten sammen med styreleder i Småkraftforeninga Trond Ryslett.

Småkraftmessa avsluttes med kraftverksbesøk i et spektakulert område.

Husk påmeldingsfristen 1. mars.

Link til påmeldingsskjema: https://www.webgate.no/scripts/cgiip.exe/WService=Ws_BHR_GO/xw-gruppeopplevelser-frame-main?A=19746&Att=0&WebNo=1&Sec=fldludUicibaaaap

Link til fullstendig program finnes her: http://www.kraftverk.net/visskjer.php?id=41