Lansering av naturmangfoldloven

I dag presenteres den nye naturmangfoldloven. Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim beskriver loven som den viktigste noensinne i Norge. Foruten miljø- og utviklingsministeren vil landbruks- og matminister Lars Peder Brekk og fiskeri- og kystminister Helga Pedersen delta under pressekonferansen.Det vil også bli holdt en presentasjon av selve loven ved statssekretær i Miljøverndepartementet Heidi Sørensen.

I pressemeldingen varsler Solheim at loven vil bli feiret med servering av en stor ”naturmangfoldlovkake.”

Småkraftforeninga vil være til stede under lanseringen men vi kommer trolig til å avstå fra å feire loven sammen med Regjeringen. Årsaken er at loven har potensiale til å problematisere etableringer av småkraftverk.

Vi kommer tilbake med mer infprmasjon når lovdetaljene er kjent.