Slakt av nettsiden

Europower har vurdert småkraftforeningas hjemmeside, og dommen er ikke nådig. Europower mener at informasjonsstrukturen er kaotisk og bidrar til at nettbrukerne blir mer forvirret enn informert. Det er vanskelig å finne ønsket informasjon. Europower konkluderer med at vår hjemmeside er er den mest kaotiske de har vurdert de siste to årene og gir oss 0,5 Volt (!) av i alt 420 kV , dvs elendig.
Europower skriver at de kun har funnet to positive ting ved nettsiden, nemlig hyppige oppdateringer og mye informasjon rettet mot primærmålgruppen.

Siden dette er hovedintensjonen med nettsiden så må vi jo være noenlunde fornøyde likevel.

Småkraftforeninga mener uansett at dette er rene ord for pengene og vi er tildels enig i kritikken fra Europower. Vi kommer til å diskutere evalueringen og trolig vil vi følge opp noen av Europowers innspill.

Samtidg er vi smigret over at Europwer bruker en hel side i sin avis, noe som i seg selv er god reklame (iallefall hvis all reklame defineres som god reklame).