Småkraftdagene i Haugesund 16. – 18. mars 2010

Småkraftmessa skifter navn til småkraftdagene, og neste års arrangement blir et samarbeidsarrangement med NVE som vil holde et eget småkraftseminar den 16. mars. Småkraftforeninga inviterer Småkraftforeningas medlemmer, støttemedlemmer, fallrettighetseiere, kraftverkseiere, politikere og en samlet leverandørbransje til det viktigste småkraftarrangementet i 2010, nemlig Småkraftdagane 2010. Småkraftmessa vokser for hvert år og i år vil vi ha en rekordstor leverandørutstilling, et omfattende fagseminar med parallellsesjoner og en frisk paneldebatt med noen av Norges mest sentrale energipolitikere.
Nytt av året er at NVE holder eget småkraftkurs den 16. mars fra kl 10.00 med resurser fra Energiavdelingen, Hydrologisk avdeling og Konsesjonsavdelingen med mer.

I tillegg avholdes årsmøtet i Småkraftforeninga.

Alt dette skjer på Rica Maritim hotel i Haugesund 16. – 18. mars 2009

Sett av datoene nå for dette vil du ikke gå glipp av!

Det blir åpnet for påmelding rett etter nyttår på vår nettside: www.småkraftforeninga.no