Riis-Johansen kommer til Haugesund

Olje- og energiminster Terje Riis-Johansen kommer til Småkraftdagene i Haugesund. Årets Småkraftdager den 16.-18. mars blir den mest omfattende noensinne, og årets småkraftdager tar for seg småkraftbransjen fra A til Å. Alle som går med utbyggingsplaner og alle med kraftverk i drift vil ha stor utbytte av årets arrangement, siden fagseminarene er inndelt i en planleggingsdel og en driftsdel.
Nytt av året er også samarbeidet med NVE som kjører et eget fagseminar 16. mars.

Olje- og energiministeren topper årets arrangement som fra før inneholder noen av energinorges tyngste navn. I tillegg til Riis-Johansen kommer lederen i Stortingets energi- og miljøkomite Erling Sande (Sp), kommunikasjonsdirektør i Statnett Tor Inge Akselsen, leder av Naturvenrforbundet Lars Haltbrekken, medlem av energi- og miljøkomiteen Bjørn Lødemel (Sp). I tillegg kommer en rekke topp foredragsholdere fra hele Norge.

Som vanlig blir det anledning til å besøke kraftverk i drift.

Påmeldingslink og fullstendig program vil bli lagt ut på hjemmesiden i løpet av dagen (linken er allerede lagt ut i kalenderen).