Julegaven for kraftfolk

Her er årets julegaveidé for alle kraftinteresserte. Her kan du bygge kraftlinjer som Auke Lont bare kan drømme om, eller kjøpe opp alle de store kraftprodusentene i ditt eget kraftimperium. Medlemspris kun kr 290,- Nå i juleinnspurten kan medlemmer i Småkraftforeninga sikre seg kraftspillet “Kraftpool” for kun kr 290,- ved å oppgi koden 2412 når de bestiller. Frakt kommer i tillegg.
Spillet er bygget opp etter de samme elementene som Monopol – men hvor hovedforskjellen er at de ulike ”gatene” som vi kjenner fra originalen – i stedet er byttet ut med vassdrag/kraftverk/vindkraft-produksjon. I tillegg er ”hus og hotell” – byttet ut med ”turbiner” og ”kraftmaster”. I dette spillet driver man altså ”kraftutbygging”. Pengesedlene er også det samme som i Monopol brettspillet, men tallene påtrykt blir mer relevant i forhold til beløpene for kraftsektoren i virkeligheten – det samme gjelder prisen på “gatene”.

Her kan du lese mer om spillet http://www.powermediainvest.no/brettspill-2/
Her kan du bestille spillet http://www.powermediainvest.no/bestilling/