Nesten fullt – meld deg på i dag!

Nå nærmer antall påmeldte seg 400 til Småkraftdagene 2011 22.-24. mars på Rica Hell Værnes. Fra og med tirsdag 8. mars må påmelding skje med kredittkort. Olje- og energiminister Ola Borten Moe kommer, hele leverandørindustrien kommer, Ketil Solvik-Olsen, Bjørn Lødemel og Torstein Rudihagen fra energi- og miljøkomiteen kommer. Per Flatberg fra Naturvernforbundet og Einar Håndlykken fra ZERO kommer.
22. mars arrangeres NVEs fagdag for småkraft. For dette seminaret er prisen kun kr. 300,- inkludert lunsj.

Det blir tre fullspekkede dager med kompetansebygging, politikk, foredrag og debatt. Det blir stilt ut det nyeste og beste fra leverandørindustrien i messedelen, banker og konsulenter kommer. Kommer du?

Fra tirsdag 8. mars til 11. mars kan du melde deg på på nettet og betale med kredittkort. 11. mars er siste frist for forhåndspåmelding, etter det må du møte opp på messa og betale med kort på stedet.

Vi gleder oss til tre dager fullspekket med stor kraft fra småkraft!