Påmelding til Småkraftdagane 2014

I år arrangeres Småkraftdagane på Rica Hell Hotel på Værnes fra 18. til 20. mars. Påmeldingene strømmer allerede inn.

De siste årene har det vært mellom 400 og 500 deltakere på fagkonferansen. Om lag 60 firmaer har dessuten vært representert med egen stand.
I tillegg til medlemmene i Småkraftforeninga, er Småkraftdagane også rettet mot, private og offentlige kraftselskap som bygger og drifter små vannkraftverk, offentlige forvaltning, samt konsulenter, entreprenører og andre leverandører av utstyr og tjenester til småkraftbransjen.
NVE arrangerer 18. mars et fagseminar med aktuelle tema for småkraftnæringen. På fagkonferansen 19. og 20. mars er småkraftverk, energi og verdiskaping hovedtemaene. Program og mer informasjon om arrangementet er tilgjengelig i vindusmenyen under «Småkraftdagane», øverst på denne nettsiden.

Deltakere finner påmeldingsskjema her.  NB! Påmeldingslinkene er midlertidig nede. Feilen vil bli rettet!

Bestilling av stand med utstilling på Småkraftdagane tas imot av prosjektleder for Småkraftdagane 2014, Trond Ryslett, på epost: trrys@tussa.com