kW pluss – Isak kommer – kommer du?

Hvordan få mer penger ut av småkraften i en tid med lave kraftpriser? Bli med på kW pluss – en nasjonal erfaringskonferanse i Bergen 8. september. Blant foredragsholderne er de kjente småkraftfolkene Isak Liland og Eivind Tvedt. Meld deg på her!

For tiden er kraftprisene lave og akkurat nå gir småkraften kanskje ikke den avkastningen man hadde håpet på. Men finnes det måter å tjene penger på som ikke nødvendigvis handler om solgte kilowattimer?

8. september arrangerer Fylkesmannen i Hordaland og Småkraftforeninga kW pluss – en nasjonal erfaringskonferanse lagt til Bergen (se vedlegg). Blant temaene som tas opp er:

• Lokal småindustri med utgangspunkt i småkraft.
  • Reiseliv og opplevelser med utgangspunkt i småkraft.
  • Opprinnelsesgarantier som grunnlag for (mer)inntekter fra et europeisk forbrukermarked og fra utenlandske turister i Norge.
  • Og mye mer!

Arrangementet er en del av et større EU-prosjekt. Prisen på heldagsseminaret er satt til beskjedne 490 kroner inkludert lunch. Les mer i vedlagte dokument.

– Dette er blir et interessant seminar med mange nye innfallsvinkler. Jeg håper mange vil ta seg tid til å delta, sier daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga.

Påmelding her.

Fullstendig program her.