Et steinkast fra makta

Småkratfforeninga får før jul ny besøksadresse midt i Oslo sentrum. Det gjør vegen til viktige premissleverandører kort samtidig som det blir enklere for medlemmene å stikke innom.

Det er styreleder Bjørn Lauritzen som infommerer om i siste utgave av Småkraftnytt. Les hele innlegget hans her:
Småkraftoreninga får ny adresse – et steinkast fra Stortinget og OED

Småkraftforeninga får før nyttår ny besøksadresse i Øvre Vollgate 6 i Oslo hvor vi leier kontor og møterom fra Thema Consulting som er kraftbransjens ledende konsulentmiljø.   I og med flyttingen kvitterer styret ut signaler fra medlemmene om at foreninga nå er klar til å stå på egne ben. Vi takker Norskog for følget, men regner med å samarbeide med de dyktige medarbeiderne der også i fremtiden.

 
Våre nye lokaler ligger svært sentralt og gjør vegen til viktige premissleverandører kort. Både Stortinget, Olje- og energidepartementet, samarbeidende organisasjoner og sentrale bransjeaktører ligger i gangavstand.  Samtidig har vi ikke glemt hvor vi kommer fra. Hør bare:
  • Kraftlosen, FSE-kursene og Facebook drives fra Førde i Sogn og Fjordane. 
  • Småkraftdagane drives fra Bygland i Aust-Agder.
  • Nettsidene vedlikeholdes fra Gvarv i Telemark.
  • Revisor holder til i Vesterålen i Nordland.
 
Vi håper dette blir en god løsning. Den sentrale beliggenheten gjør det også enda lettere for medlemmene å stikke innom ved besøk i hovedstaden. Det er noe vi setter stor pris så ikke nøl med å lage en kaffeavtale om det passer seg slik. 
 
Bjørn Lauritzen
Styreleder
Småkraftforeninga