Småkraftfolk på H2-konferanse i Florø

Småkraften var godt representert under den store hydrogenkonferansen som nylig gikk av stabelen i Florø: Blant innlederne var Småkraftforeningas Terje Engvik. Last ned presentasjoner her.

Maritim Forening Sogn og Fjordane, Flora kommune, Sogn og Fjordane fylkeskommune og Norsk Hydrogenforum sto bak konferansen som samlet 170 deltakere fra 7 land.  I tillegg til Terje Engvik var også de kjente småkraftnavnene Otto Ullevålseter og Sveirre Heidal med sammen med Bjarte Skår fra Brødrene Dahl. 
 
Terje Engvik forteller at konferansen var spekket med interessante foredrag.
 
– Det var spennende å høre om H2-infrastruktursatsingen på Orknøyene – første 500 kw elektrolysør i leveres 16 novemer. Vi fikk også vite mer om status for eletrolysørutvikling og –leveranser fra NEL og ITM Power
samt at NEL snakket stasjonsutbygging i tillegg til mye annet,sier han. 
 
Presentasjonene fra seminaret kan lastes ned her mens programmet ligger her.