Møre Trafo stiller ALLTID på dagane

Møre Trafo har deltatt på Småkraftdagane siden starten. I Stavanger i mars stiller de med Ivar Lifjeld som ser frem til faglig oppdatering å ikke minst til det å møte nye og gamle kontakter.

Småkraftforeninga.no tok en prat med Ivar et par månedre før Småkraftdagane går av stabelen. 

Hvorfor deltar du på “Småkraftdagane” ?
 

– Her treffer vi gamle og nye kunder, samt andre leverandører som kan ha behov for våre produkter til å komplettere sine leveranser. Vi får også oppdatert oss på de politiske rammene for videre utvikling i bransjen og knytte kontakter med sentrale personer i næringa. 
 
Hvor mange år har du vært med? Er det noen år du husker spesielt godt ? 
– Møre Trafo har deltatt som utstiller på alle “dagane” siden starten. Vi husker spesielt Haugesund med hele 650 deltagere og litt kronglete utstillingsområde, men god stemning og spesielt mange interesserte grunneiere som hadde planer om og bygge seg kraftverk. 
 
Hvordan tror du utviklingen i småkraften blir de kommende årene ?
 
– Det kan virke som vi går inn i sluttfasen for storstilt småkraftutbygging. Det er vanskelige tider med lave strømpriser og usikre politiske rammebetingelser. Sol, vind, hydrogen  og batterilagring kommer også på banen ettervert, og gir økt konkurranse for hvilken type energiproduksjon det blir satset på. 
 
Hva slags produkt / tjenester leverer bedriften du representerer ?
 
– Møre Trafo leverer oljeisolerte transformatorer med svært lave overføringstap og traforomsdører og ventilasjonsrister, samt komplette nettstasjoner med bryteranlegg der dette ikke bygges inn i kraftstasjonen. 

Program og påmelding til dagane her.