Har PeltonMan vært hos deg ennå?

Den mystiske PeltonMan drar land og strand rundt og fotograferer vannkraft. Sjekk om verket ditt er med blant de 1264 fotografiene han har tatt hittil her!

PeltonMan har åpnbart en helt spesiell interesse for vannkraft og mange av foreningas medlemmer vil finne igjen bilde av verkene sine i hans portefølje. Bilder som legges inn dette arkivet (Wikimedia Commons) er til fri bruk både for media og andre. 

På Wikipedia opplyses det at PeltonMan er en «mann fra Asker i Akershus. Født 1951. Pensjonert ingeniør, jobbet med programmering og elektronikk i internasjonal teknologibedrift.» Det fremgår også at han reiser rundt i Norge for dokumentere både små og store vannkraftverk så et søk vil fort avdekke om han har vært på et sted nær deg. Hittil står han bak 1264 bilder på Wikimedia. 

Du finner alle bildene hans her.