Søviknes til dagane

Småkraftdagane 2018 arrangeres fra 20. til 22. mars på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. Påmeldingen åpner mandag 8. januar og vi håper du allerede nå setter av tid til dagane i kalenderen

På dagane får du høre en rekke interessante og spennende foredragsholdere med  olje- og energiminister Terje Søviknes i spissen.  Både det økonomiske makrobildet og markedsutsiktene for kraft blir grundig belyst. Konklusjonene fra Småkraftforeningas siste hydrogenprosjekt blir fremlagt: “Kan hydrogenproduksjon utløse 80 GWh innestengte kraftprosjekter?” Dette er bare noen smakebiter fra det rikholdige programmet. I pausene blir det god anledning til å besøke de 50-60 utstillerne som normalt deltar på bransjesamlingen.

Fra cal klopkken 1500 tirsdag 9. januar finner du påmeldingskjemaet her.