Opnar nytt utstillingsområde på Seilet – bestill her

(05/02/2019) Småkraftdagane 2019 opplever enorm pågang på stands, og alle ordinære stands var bestilt bort midt i januar. Nå har vi saman med Scandic Seilet hotell lagt til rette for eit nytt utstillingsområde slik at fleire skal få vise fram produkta sine i Molde.

Det nye utstillingsområdet er rett bak Bjørnsonsalen der det meste skjer. Dersom nokon vil gå ut under programmet, bør dei bruke bakre utgang som fører rett til det nye området. Her er det sett av plass til 10 nye stands som blir selt til rabattert pris.
-Vi trudde vi hadde nok stands, men nå måtte vi altså finne meir plass, seier prosjektleiar Mikkel Aanderaa. Han lovar at det bli opplyst frå scena om kor alle stands er å finne før alle pauser og at det blir skilta godt.

Her kan du bestille stand!

Om nokon treng plass til stort utstyr, har vi også reservert sju parkeringsplassar ved inngangen til hotellet som kan brukast til utstillingsplass. Utstillarane kan ta kontakt med prosjektleiaren om dei er interesserte.Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog