Skagerak: Gratis kraftomsetning i 2019 for nye kunder

(13/02/2019) - Skagerak Kraft er stolt av samarbeidet med Småkraftforeninga, sier Kjartan Vik i Skagerak. I den forbindelse ønsker vi nå å belønne Småkraftforeningas eksisterende og nye medlemmer med et skikkelig tilbud på kraftomsetning.

Hvis du bytter til oss i løpet av 2019, får du vårt produkt “Kraftomsetning, videreføring av avgifter” gratis ut året, fortsetter Kjartan Vik. Dette betyr at Skagerak Kraft ikke tar noe betalt i administrasjonsgebyr, og eneste fratrekk på  kraftsalgsoppgjøret blir påløpte avgifter og gebyrer til Nordpool og Statnett, samt evt ubalanse.

Spesialtilbudet for nye kunder i 2019 som er medlem i Småkraftforenga kan en lese om her: https://www.skagerakkraft.no/innlegg/gratis-kraftomsetning-ut-2019-article1808-2249.html. På denne siden finner en også kontaktinformasjon til de tre i Skagerak som betjener småkraftkundene: Barbro Årvik, Charlotte Sivertsen Vågsland og Kjartan Vik.

Mer generell informasjon om Skageraks tilbud på kraftomsetning, grønne sertifikater og optimalisering kan en finne på Skageraks nettside: https://www.skagerakkraft.no/smakraft/category2244.html.

– Synes du dette høres interessant ut, bør du ta kontakt med Småkraftforeningas samarbeidspartner Skagerak Kaft på epost eller ringe en av våre kontaktpersoner for mer informasjon om produktet og betingelser, avslutter Kjartan Vik.

 Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog