Her kjører hun H2 på dagane – les talen her!

(18/03/2019) Statssekretær Liv Lønnum var hovedinnleder på Småkraftdagane i Molde forrige uke.

– Det er åpenbart at det skjer en utvikling i småkraftbransjen.For å ta noen saker av det som rører seg. Noen av de mest effektive i denne bransjen, Norsk Grønnkraft, skal bli enda mer effektive, når de nå har gått til innkjøp av en egen tunnelboremaskin. Eller i Kvinnherad, en av kommunene med flest utbygde småkraftverk. Her har det nå vokst frem en konkurransedyktig småkraftklynge med en aktiv leverandørindustri, sa hun blant annet.

Hele foredraget kan du lese her. 

Etter foredraget ble det tid til en kjøretur sammen med Småkraftforeningas styreleder Lars Emil Berge i en Hyundai Nexo. Dette var første gang det ble kjørt en hydrogenbil i Moldes gater. Nexoen ble hentet til Molde i forbindelse med dagane.

Billedtekst: Statssekretær Liv Lønnum kjører hydrogenbil – en Hyundai Nexo. I passasjersetet sitter stortingsrepresentant Terje Halleland fra Frp. Bak: Styreleder Lars Emil Berge (tv) i Småkraftforeninga. Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog