Blir du med Ola på Hydrogenkonferansen?

(10/05/2019) Hydrogenkonferansen 2019 er en møteplass for alle som er interessert i hydrogen som løsning innen veitransport, langtransport, industri, kraftsektoren, eller i maritim sektor.

Målgruppen er alle interessenter på hydrogenområdet, de som er interessert i å investere i hydrogen, beslutningstakere og politikkutviklere, de som har nye ideer og som ønsker å finne nye partnere, og alle andre som ønsker å lære om hydrogenløsninger og hva som skjer på feltet, nå og i fremtiden.

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen har bekreftet at han vil åpne konferansen, og vil kunne si mer om Regjeringens arbeid med nasjonal hydrogenstrategi. Andre innledere som er bekreftet: Hyundai Commercial Vehicle (avd. lastebil, Sør-Korea), NEL Hydrogen, ASKO, Norges Lastebileier-forbund, HYON, Uno-X Hydrogen m.m.

Småkraftforeninga er medlem av Hydrogenforum og foreningas medlemmer får 20 prosent avslag på deltageravgiften. Rabattkoden er utsendt til alle medlemmer. Har du ikke fått kan du sende en epost til post@smakraftforeninga.no.

Påmelding og fullstendig program her. 

Foto: Klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Foto: Bjørn H. Stuedal/Klima- og miljødepartementetSmåkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog