Stand på Småkraftdagane 2020 bestiller du her

(18/12/2019) Bookinga av stands til Småkraftdagane 2020 i Stavanger er i gong. Over 50 plassar er alt tinga men det er fortsatt nokre plassar ledig,

Småkraftdagane 2020 blir arrangert på Clarion hotel Air rett ved Stavanger lufthavn på Sola. Det er eit stort og fint hotell som passar godt eit arrangement som Småkraftdagane. Vi var der også for tre år sidan.

Som i fjor går arrangementet frå måndag til onsdag. Den fyrste dagen er det NVE som har regien på innhaldet. Tysdag er hovuddagen med besøk av sentrale politikarar. Måndag kveld blir det utflukt til Flyhistorisk museum Sola før vi reiser vidare til Strandhuset på Ølberg til buffet. Tysdag kveld er det som vanleg bankettmiddag på hotellet.

Set av dagane 30. mars til 1. april 2020 for å bli med på Norges viktigaste møteplass for småkraftbransjen!

Meir informasjon ligg her.

Direkte bestilling her!

SR Bank støtter Småkraftdagane 2020

 Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog