SR-Bank støtter Småkraftdagane 2020

(17/01/2020) Sparebank 1 SR-Sank har inngått en sponsoravtale for Småkraftdagane 20202. 

-Vi er glade for å få SR-bank med på å gjøre småkraftbransjens viktigste møteplass så relevant og interessant som mulig for deltakerne. Dette er en bank som ikke bare er aktiv i i Rogaland, men har hele Sør-Norge som nedslagsfelt. SR-Bank er aktive inn mot  fornybar energi og finansierte blant annet nylig fem småkraftprosjekt i Sirdal, sier daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga.

Les mer om SR-Banks småkraftengasjement i Sirdal her.

Program og påmelding til Småkraftdagane i Stavanger 30. mars til 1. april finner du her.

SpareBank 1 SR-Bank har mer enn 300.000 privatpersoner og bedrifter som kunder med nasjonal distribusjon av sine tjenester. Banken i er til stede med 36 kontorer fra Bergen i vest til Oslo i øst og er dermed nærmere folk og bedrifter enn en del andre andre storbanker. SR-Bank er Norges nest største norskeide bank.  Etter en strategiendring i 2018 gikk banken fra å være en regional aktør til å bli en bank for hele Sør-Norge, med vekt på Oslo-området som et satsingsområde.  Hovedkontoret ligger i Stavanger og konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 1250 ansatte.

SR-bank støtter Småkraftdagane 2020:

 Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog