Jobber ledig hos ambisiøs småkraftaktør

(03/02/2020) Vekstselskapet Clemens Kraft skal ansette ny driftsdirektør og ny driftsingeniør. (Annonse).

Clemens Kraft er et av Norges ledende konsern innen utvikling, bygging og drift av småkraftverk. Selskapet er i sterk vekst og vil i løpet av 2021 ha 52 kraftverk i drift med en årlig produksjonskapasitet på over 700 GWh. For videre vekst har selskapet en større portefølje

av kraftverk under utvikling. Selskapet har 17 faste medarbeidere, hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Narvik, samt ansatte på Sunndal og i Mo i Rana. Clemens Kraft har solid økonomi og dype norske røtter. Vår majoritetseier (50,1%) er Opplysningsvesenets fond (OVF). De resterende 49,9% eies av CPV/CAP Pensionkasse Coop (CPV).

Clemens Kraft Drift søker nå nye medarbeidere som er nysgjerrige, kompetente og har et stort engasjement for å drifte en spennende portefølje av kraftverk.

Les utlysningene for driftsdirektør og driftsingenør her.

Dette er en stillingsannonse fra Clemens Kraft. 

Foto øverst: Vengåa kraftverk i Møre og Romsdal ble offisielt åpnet onsdag 16. oktober.  Der et småkraftverk som vil produsere 11 GWh (gigawattimer) i året, som tilsvarer strøm til 550 boenheter. Vengåa tilhører Clemens Kraft. Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog