Rekordtall for medlemsforsikringen

(16/09/2020) Småkraftforeningas medlemsforsikring er i vekst og teller nå hele 162 kraftverk pluss ti prosjektforsikringer.

Øyvind Berg Marsh

Øyvind Berg jobber med Småkraftforsikring. Her er han på besøk på verket Nedre Kvams Kvemma.

-Det er veldig hyggelig at så mange velger vår forsikring som har senket prisene i markedet med 20 til 40 prosent. Interessen er fortsatt stor, så jeg ser ikke bort fra at vi når 200 før nyttår, sier daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga.

Småkraftforsikring er et trekantsamarbeid mellom foreninga, KLP og forsikringsmegleren Marsh.

-Vi har i løpet av våren og sommeren hatt stor pågang av kraftverk. Det er gledelig å se at de aller fleste av kraftverkene får et betydelig bedre forsikringsprodukt ved å gå inn på forsikringsordningen til Småkraftforeninga. En ting er svært konkurransedyktige priser, men vi ser også at vilkårene som vi tilbyr er de beste i markedet. Sammen med god rådgivning for eierne av kraftverket, kan vi spare betydelige summer, noe som kommer svært godt med i et vanskelig strømmarked, sier Øyvind Berg i Marsh.

Nysgjerrig på Småkraftforsikring?

Kontakt Øyvind på telefon 93 48 70 85 eller e-post oyvind.berg@marsh.com.

 Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog