Hun er ny direktør for forretningsutvikling

(29/09/2020) Småkraft AS har ansatt Karina Halstensen Birkelund som ny direktør for forretningsutvikling. Det fremgår av en pressemelding.

-Interessen for denne stillingen har vært meget stor, og jeg er glad for å kunne ønske Karina velkommen til Småkraft,» sier adm.dir. Terje Vedeler. «Karina sin kompetanse og gjennomføringsevne gjør at dette vil være en viktig ressurs for oss fremover», sier adm.dir. Terje Vedeler i Småkraft.

Birkelund tiltrer stillingen ved årsskiftet. Hun er utdannet siviløkonom samt Executive MBA innen strategi og finans og har erfaring fra bankvirksomhet gjennom ulike posisjoner i DNB. Hun kommer nå fra stillingen innenfor forretningsutvikling i BKK.

-For meg handler Småkraft om å bygge bro mellom lokale initiativ hos grunneierne som eier elvene, ledende kompetansemiljøer på drift av elvekraftverk og langsiktige kapitalmiljøer som vil være med finansiere det grønne skiftet. Jeg gleder meg til å bruke min kunnskap og engasjement til å sikre at Småkraft viderefører sine vekstmål og sørger for enda mer ren, fornybar energi med minst mulig påvirkning av miljøet, sier hun

Om Småkraft:

  • Europas største småkraftselskap med totalbalanse på i overkant av fire milliarder kroner
  • Eier og drifter 117 småkraftverk sammen med over 600 lokale grunneiere i hele Norge
  • 20 ansatte med kontor i Oslo, Stavanger, Bergen, Flatanger, Harstad.


Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog