Øyvind skal vedlikeholde 29 småkraftverk nordpå

(11/11/2020) Haneseth Energi i Mo i Rana kapret kontrakten om å vedlikeholde kraftverk for Småkraft AS i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark.

Ifølge en pressmelding har Haneseth Energi AS har inngått kontrakt med Småkraft AS på levering av vedlikeholdstjenester til 29 småkraftverk fra Trøndelag til Finnmark.

-Kontrakten vil bidra til økt lokal sysselsetting og ikke minst at vi beholder og bygger kompetanse i nord- Norge på fagfeltet, sier Øyvind Brattland, daglig leder i Hanseth Energi.

Småkraft er størst i Norge på drift av små kraftverk med en portefølje på 119 kraftverk i drift og flere i byggefasen. Småkraft samarbeider med lokale fallrettighetseiere der de benytter fornybare ressurser til å lage grønn energi.

Haneseth Energi AS er en bedrift i Haneseth konsernet som har spesialisert seg på bygging, drift og vedlikehold av elektromekaniske energisystemer.

Billedtekst: Øyvind Brattland er daglig leder i Hanseth Energi. Her tar han en velfortjent pust i bakken under en topptur i Nordland. Foto: Privat. Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog