Tilbake i manesjen

(02/03/2021) Espen Sagen er nyansatt leder for prosjektutvikling og grunneierkontakt i Småkraft AS.

Sagen (bildet) har tidligere blant annet jobbet for Clemens Kraft, men komme rnå fra en stilling i Norkart.  Les hele pressmeldingen her:

“Småkraft ansetter Espen Sagen som ny Leder Prosjektutvikling.

-Interessen for denne stillingen har vært enorm, og jeg er glad for å kunne ønske Espen velkommen til Småkraft,» sier CCO Karina Halstensen Birkelund. -Espen har betydelig erfaring fra tilsvarende roller i bransjen, og blir for oss en viktig ressurs i vårt samarbeid med både fremtidige og nåværende grunneiere. Espen tiltrer stillingen i løpet av våren.

Espen har tidligere jobbet som forretningsutvikler, markedsdirektør og direktør for prosjektutvikling innenfor småkraft og har med det solid kompetanse for rollen han nå trer inn i. Han kommer nå fra stillingen som Avdelingsleder i Norkart.

-For meg handler Småkraft om å bygge bro mellom lokale initiativ hos grunneierne som eier elvene, ledende tekniske kompetansemiljøer på elvekraftverk og langsiktige kapitalmiljøer som vil finansiere det grønne skiftet», sier Espen.

-Jeg gleder meg til å komme tilbake til bransjen og igjen bidra til realisering av enda mer ren fornybar energi med minst mulig påvirkning av det lokale miljøet.»Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog