Terje topper på bærekraft enda en gang

(18/10/2021) Småkraft AS er også i år helt toppen på bærekraft innen vannkraft. Administrerende direktør Terje Vedeler er fornøyd.

Småkraft oppnådde høyest score i den årlige, internasjonale bærekraftsundersøkelsen til GRESB blant selskapene i sin bransje. Småkraft ble rangert høyest med 94 av 100 mulige poeng, og oppnår igjen høyeste score blant alle vannkraftselskaper i undersøkelsen. GRESB-undersøkelsen er drevet av hva industrien og investorer anser som vesentlig når der gjelder bærekraftrelaterte utfordringer.

-De små kan også være rå!» sier Terje Vedeler (bildet over).

-Småkraft sin forretningsmodell bygger på å skape verdier for generasjoner på lag med naturen. Bærekraft er det vi driver med og det er stas å få anerkjennelse for arbeidet vi gjør,» fortsetter Vedeler.

-I undersøkelser som denne måles vi mot selskaper i en vektklasse langt over vår egen. Det at vi er helt i toppen, gjenspeiler vår genuine interesse for bærekraft og miljø, og samtidig gir verdier for våre eiere og samarbeidspartnere.

Organisasjonen GRESB vurderer årlig hvor bra store og små infrastrukturselskaper i hele verden gjør det på en rekke bærekraftsindikatorer. Vurderingene tar utgangspunkt i en rekke internasjonalt anerkjente rapporteringsstandarder som GRI, PRI, SASB, DJSI, TCFD anbefalinger, Paris- avtalen og FNs bærekraftsmål i tillegg til regionale og nasjonale retningslinjer. Den omfattende analysen går gjennom dokumenterte svar på en rekke spørsmål hos mer enn 117000 installasjoner internasjonalt.

Les mer på nettsidene til Småkraft. 

 Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog