Småkraftdagane blir i august

(14/03/2022) Småkraftdagane 2022 går av stabelen 29. – 31. august i Bergen.


Etter å ha alternert mellom ulike steder de siste årene vil dagane 2022, i likhet med i 2021, arrangeres på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen.

-Deltakelsen er i regelen best hver gang vi er i Bergen. I tillegg er hotellet vi bruker som skreddersydd for nettopp dagane. Vi har derfor bestemt oss for Bergen både i 2022 og i 2023. Så får vi se hvordan det blir i årene etter det, sier Knut Olav tveit i Småkraftforeninga.

Grunnet pandemien er Småkraftdagane kommet ut av rytmen med å finne sted i mars/april. Fra og med dagane 2023 vil man være tilbake til normalen. Mer informasjon kommer i god tid før sommerferien. Da åpnes det også for påmelding og bestilling av utstillerplasser.

Bildet over: Daværende Statssekretær Liv Lønnum (Frp) kjører hydrogenbil – en Hyundai Nexo – på Småkraftdagane i Molde for tre år siden. . I passasjersetet sitter stortingsrepresentant Terje Halleland fra Frp. Bak ser vi tyreleder Lars Emil Berge (tv) i Småkraftforeninga og Steinar Pettersen i OED.Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog