Se fagsamtale om Energikommisjonen her

(08/02/2023) Torsdag 9. februar kan du bli med på fagmøte på nett om Energikommisjonens rapport. Vi har invitert Liv Monica Stubholt (bildet) som satt i kommisjonen til en samtale om hva som ligger i "Mer av alt - raskere". Se  opptaket her!

Som en faglig forsmak på Småkraftdagane inviterte Cadre og Småkraftforeninga til en faglig gjennomgang av Energikommisjonens anbefalinger i NOU 2023: 3 Mer av alt – raskere. Opptaket finner du her:

Fra invitasjonen:

Hva får dette å si for utviklingen av energisystemet? Hva får det å si for småkraften? Og er norsk politikk, forvaltning og kraftbransje rigget for dette taktskiftet?

Gjennomgangen vil skje som en fagsamtale mellom kommisjonsmedlem Liv Monica Stubholt og undertegnede:

• I morgen torsdag 9. februar klokken 1500.
• Bruk denne lenken: https://selmer.kg5.no/

Liv Monica er blant annet styreleder i www.cadre.no og Morrow Batteries. Hun er en kjent forretningsadvokat med en rekke sentrale verv og stillinger på CV’en. Stubholt er tidligere politiker og var statssekretær for Senterpartiet i Utenriksdepartementet og deretter i Olje- og energidepartementet i Jens Stoltenbergs andre regjering. Nå går hun altså i bresjen for Cadre – et nytt småkraftselskap med eiere som KLP, Sparebank 1 og Nysnø.

Mer om Energikommisjonen her: https://energikommisjon.no/

Del gjerne denne invitasjonen internt.

Vel møtt til dette fagmøtet!

Det er full fart i bransjen om dagen og alt nå er alle (!) utstillerplassene på Småkraftdagane solgt. Meld deg på dagane her:

https://www.smakraftforeninga.no/2023/01/10/na-kan-du-melde-deg-pa-smakraftdagane-2/

Vennlig hilsen

Knut Olav Tveit
Daglig leder
Småkraftforeninga
Mobil: 41476390

Foto over: Morrow Batteries.

 Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog