Ta turen til dagane 2024

(12/12/2023) Påmelding og salg av utstillerplasser til Småkraftdagane 2024 åpner 8. januar.

Dagane går av stabelen 18. – 20. mars på Quality Edvard Grieg Hotel i Bergen. Nytt av året er at vi starter arrangementet med et fagseminar på verkstedet til Karsten Moholt AS på Askøy. Dette er et samarbeid mellom Småkraftforeninga og Karsten Moholt hvor fokuset ligger på vedlikehold av generatorer på småkraftverk. Det blir faglige innlegg og mulighet til å se skadede generatorer innvendig for å få en dypere forståelse av problematikken. Videre vil det bli en gjennomgang av situasjonen når det gjelder forsikringsskader i småkraften.

Mandag ettermiddag / tidlig kveld blir det så en oppsummering av småkraftåret 2023 med tanker om hva som vil skje fremover. Også dette er et nytt konsept som foreninga ser frem til å presentere. Ellers blir det som vanlig politikerdebatt og ulike andre faglige innslag de to neste dagene.

Foreninga kunngjør åpningen av påmeldingen i god tid. Erfaringsmessig vet man at de beste utstillerplassene selges først så de som har spesielle ønsker bør sitte klar når påmeldingen åpner.

Foto over: Daværende statssekretær Liv Lønnum kjører hydrogenbil – en Hyundai Nexo – på dagane for noen år siden. I passasjersetet sitter stortingsrepresentant Terje Halleland fra Frp. Bak: Styreleder Lars Emil Berge (tv) i Småkraftforeninga og Steinar Pettersen i OED.Småkraftforeninga
Rådhusgata 17, 0158 Oslo

E-post: post@smakraftforeninga.no
Telefon 99 08 08 78

Blog Blog Blog Blog