Lastar Hendingar

• Denne hending er over.

Småkraftmøte Spjelkavik 11. november

11. november @ 18:00 - 21:00

Interimsstyret for revitalisering av Småkraftforeninga Møre og Romsdal arrangerer fagmøte for medlemmer og andre småkraftinteresserte i Spjelkavik. Innstillinga frå ekspertutvalet for vasskraftskattlegging vil vere eit sentralt tema.

Stad: Thon Hotel Baronen, Spjelkavik

Påmelding: Til organisasjonsrådgjevar Terje Engvik, tlf. 975 17 111, e-post terje@smakraftforeninga.no,  gjerne så snart som mogleg og seinast innan 7. november.

Program:

• Opning ved koordinator i interimsstyret for revitalisering av Småkraftforeninga Møre og Romsdal Lars Petter Øye
  • Skatteutvalet si innstilling pluss andre aktuelle småkraftsaker v/ dagleg leiar i Småkraftforeninga Knut Olav Tveit
  • Grunnrenteskatten – synspunkt frå ein praktikar v/ Egil Berge, Eidsdal Kraft
  • Forsikring av småkraftverk v/ v/ Jonas Pedersen, KLP
  • Pause med servering
  • Finansiering av nye kraftverk og refinansiering av kraftverk i drift v/ Knut Olav Tveit.
  • Erfaringar frå finansieringa av Dravlaus Kraft med oppstart i 2016 ved Ståle Hånes
  • Kraftsal v/ Barbro Årvik, key account manager i Skagerak Kraft AS, Småkraftforeninga sin samarbeidspartnar på kraftsal.
  • Ny Kraftlosen i 2020 – betra internkontroll- og kvalitetssystem v/ organisasjonsrådgjevar Terje Engvik. Kjem også innom FSE-kurs, høgspentansvarleg og drifstema med høve til spørsmål og diskusjon.
  • Neste møte i Småkraftforeninga Møre og Romsdal på nyåret – v/ Lars Petter Øye.

Detaljar:

Tid: