Utstillarinfo 2020

Til utstillarane på Småkraftdagane

Velkomen som utstillar på Småkraftdagane 2020!

KLIKK HER FOR UTSTILLARPORTALEN

STANDKART

Hotell og påmelding bestiller du her.

Småkraftdagane blir måndag til onsdag, 30. mars til 1. april på Clarion Hotel Air på Sola utanfor Stavanger. Hotellet er i gangavstand frå flyplassen.

Merk at Småkraftdagane nå er flytta fram ein dag. NVE startar på måndag og vi avsluttar onsdag. Dermed vert hovuddagen på tysdag. Då er det lettare å få statsrådar ut av Oslo enn på onsdagar med spørjetime i Stortinget.

Utstillarane kan starte å rigge standen sundag kveld 30/3 og alt må vere rigga ned onsdag kveld. Utstillinga opnar måndag 30/3 kl 9.

Clarion Hotel Air er veldig godt eigna for vårt bruk med romsleg plass til utstillarane. Vi har også ein del store stands.

Prisen er 18.400,- + mva for stands på 3×2 meter. Prisen for store stands på 5×2 meter er 21.100,- + mva per stk.

Malerbua AS er leverandør av messeutstyr i år.

På standen er dette inkludert:

• skilleveggar,
  • bord med to stolar,
  • 230 volt straum
  • Fri inngang for inntil 4 personar (mat og opphald ikkje inkludert)

For bestillinger utover dette ta kontakt med
Malerbua Utleie AS

Booking-support
Dersom du har praktiske spørsmål rundt påmelding, faktura, kortbetaling, endringar av reservasjon etc., så kontakt vår tekniske arrangør og booking-ansvarleg:

Atlantic MICE AS

Verftsgata 6 A, N- 6416 MOLDE

Tlf: +47 71 26 88 90

www.atlanticmice.no

Vel møtt til fagleg påfyll og nettverksbygging!
Prosjektleiar er Mikkel Aanderaa. Nøl ikkje med å ta kontakt på tlf 99 08 08 78 og tast 5
Epost: mikkel@smakraftforeninga.no
www.smakraftdagane.no