Til utstillarane på Småkraftdagane

STANDKART

Velkomen som utstillar på Småkraftdagane 2020!

Booking av stand opnar i år måndag 16/12 kl 10. Som i fjor bestiller ein bare standen nå – ikkje hotell og påmelding. Det opnar i januar 2020.

Småkraftdagane blir måndag til onsdag, 30. mars til 1. april på Clarion Hotel Air på Sola utanfor Stavanger. Hotellet er i gangavstand frå flyplassen.

Merk at Småkraftdagane nå er flytta fram ein dag. NVE startar på måndag og vi avsluttar onsdag. Dermed vert hovuddagen på tysdag. Då er det lettare å få statsrådar ut av Oslo enn på onsdagar med spørjetime i Stortinget.

Utstillarane kan starte å rigge standen sundag kveld 30/3 og alt må vere rigga ned onsdag kveld. Utstillinga opnar måndag 30/3 kl 9.

Clarion Hotel Air er veldig godt eigna for vårt bruk med romsleg plass til utstillarane. Vi har også ein del store stands.

Prisen er 18.400,- + mva for stands på 3×2 meter. Prisen for store stands på 5×2 meter er 21.100,- + mva per stk.

Malerbua AS er leverandør av messeutstyr i år.

På standen er dette inkludert:

• skilleveggar,
  • bord med to stolar,
  • 230 volt straum
  • Fri inngang for inntil 4 personar (mat og opphald ikkje inkludert)

For bestillinger utover dette ta kontakt med
Malerbua Utleie AS

Booking-support
Dersom du har praktiske spørsmål rundt påmelding, faktura, kortbetaling, endringar av reservasjon etc., så kontakt vår tekniske arrangør og booking-ansvarleg:

Atlantic MICE AS

Verftsgata 6 A, N- 6416 MOLDE

Tlf: +47 71 26 88 90

www.atlanticmice.no

Program og påmelding for deltakarar vil vere klart 6 januar.

Vel møtt til fagleg påfyll og nettverksbygging!
Prosjektleiar er Mikkel Aanderaa. Nøl ikkje med å ta kontakt på tlf 99 08 08 78 og tast 5
Epost: mikkel@smakraftforeninga.no
www.smakraftdagane.no