Småkraftdagane 2024

Småkraftdagane 2024 blir arrangert på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen 18-20. mars

Småkraftdagane er sjølve høgdepunktet i året for dei fleste småkraftinteresserte. Da møtest fagmiljø, leverandørar, politikarar, utbyggjarar og gjester i tre dagar for å utveksle siste nytt i bransjen. Arrangementet er som regel i mars kvart år.

Småkraftdagane vil gå av stabelen på Quality Hotel Edvard Grieg der vi er vore før og er godt kjent. Dette er eit stort og flott hotell med rikeleg plass til utstillarar.

Nytt av året er at vi startar arrangementet med eit fagseminar på verkstaden til Karsten Moholt AS på Askøy. Dette er et samarbeid mellom Småkraftforeninga og Karsten Moholt der fokuset ligg på vedlikehald av generatorar på småkraftverk.

Måndag ettermiddag / tidleg kveld blir det oppsummering av småkraftåret 2023 med tankar om kva som vil skje framover. Også dette er eit nytt konsept som foreninga ser frem til å presentere. Elles blir det som vanleg politikardebatt og ulike andre faglege innslag dei to neste dagane.

Småkraftdagane har dei siste åra samla vel 400 deltakarar.

Vel så viktig for mange er å sjå kva som rører seg blant leverandørane til småkraftbransjen. Som alltid stiller ei rekke firma opp og viser det nyaste dei har å tilby i messeområdet på hotellet. Normalt er det 50-60 utstillarar som kjem for å møte nye og gamle kundar.

Booking er nå i gang her

• Ny-annonse Skagerak
  • Annonse Småkraftkonsult